Lääkkeitä naamariin

Greenies Pill Pockets

Flipillä meinasi vähän korvaa raavituttaa, niin eläinlääkäri määräsi sille kortisonikuurin. Pillerit eivät tyypillisesti kissoille järin hyvin maistu, niin eläinlääkäri ehdotti Greenies Pill Pockets Feline -herkkuja, joihin voi piilottaa sisälle pillerin.

Tulin luottavaisin mielin kotiin ja piilotin herkkuun kortisonipillerin. Annoin herkun Flipille. Se tuijotti sitä, nuuhkaisi pari kertaa ja lähti pois. Tarjosin sitä lattialta, kädestä, kaikkialta. Ei syönyt.

Piti siis käydä väkisin syöttämään. Yritin tunkea sitä Flipin suuhun, mutta roikale onnistui sylkäisemään sen pois. Taistelun tiimellyksessä herkku kortisoneineen tippui lattialle. Flippi noteerasi sen, nuolaisi sitä pari kertaa ja söi sen kortisoneineen nopsaan loppuun lattialta tyytyväisenä.

Näemmä kyllä kelpasi, jahka ensin maistoi väkisin.