Crazy cat ladies: Miksi kaksi kissaa on maksimi

Löysin Moderncatista trailerin Cat Ladies -dokumentista. Jo traileri antaa hyvän kuvan siitä, miksi kaksi kissaa on maksimimäärä.

Dokkarin kiinnostava valinta on se, että dokumentin keskipistessa on se, miksi jotkut ottavat järjettömän määrän kissoja, ei se, millaista on elämä kissalauman keskellä. Pitääpä vilkaista, jos joskus tämä dokkari kävelee vastaan.

  • Hyvään aikaan luin tämän, ilmoitin nimittäin juuri meidän kolmannen karvaisen perheenjäsenen saapumisesta – eli hyvällä tiellä ollaan tuon tittelin saavuttamiseksi ;D

    Kaikki kissatädit ja sedät tosin kunniaan, meillä ei ukkopahan kanssa yhdessäkään riittäisi henkinen kantti, aika, voimavarat, saatikka käteisvarat tuollaisen lauman asialliseen ylläpitoon. Jatkamme siis kissojen auttamista näin yhdistystoiminnan ja kolmen oman rescue-kissan kautta 🙂