Terveenoloiset riiviöt

Meillä juostaan rallia. Saalis ja saalistaja vaihtavat rooleja tilanteen mukaan, vauhtia ei hiljennetä ikinä – ei edes yöllä. Pahin yöralli käytiin alkuviikosta kun ensimmäinen kierros käynnistyi (tai yltyi riittävän äänekkääksi) 02.30, seuraava rundi käytiin 5.30 ja vielä viimeinen kierros 6.30. Henkilökunta ei kiittänyt.

Yskä sen sijaan näyttäisi kaikonneen. Nyt on mennyt viikko edellisestä köhäisystä ja toinen antibioottikuuri lähenee loppuansa, joten olisikohan Flippi vihdoin toipumaan päin. Ruokahalusta päätelleen väittäisin että terve on kolli, sapuskaa ainakin märkäruoan muodossa uppoaisi enemmän kuin henkilökunta suostuu tarjoilemaan. Raksuja syödään sitten viime hädässä, mutta kyllä ne menevät, aina on kupissa vajetta.

Rallin ja ruokahalun lisäksi nuorempi kolli vaikuttaisi olevan hygieniafriikki. Kaksi kissanvessaamme ovat ovellisia, joskin toisesta ovi oli sivussa koska aluksi vaikutti siltä ettei Flippi ihan tajunnut oven toimintaa. Kun ovettoman vessan edestä löytyi pariin otteeseen järjetön keko hiekkaa, palautettiin luukku paikalleen ja toruttiin Hysseä – sekun on alkanut käyttämään pienempää huussia. Viime yönä totuus paljastui kun heräsin maansiirtoääniin, joskin luukun välistä ruoppausta suoritti pikkukolli. Nyt illalla sama toistui ja Flippi kävi ihan varmuuden vuoksi peittelemässä pissat 5-6 kertaan, joten ilmeisesti sitä kenkuttaa likaisehko hiekka sillä kuukautisdesinfiointi lähestyy. Jos muita teorioita käytökselle löytyy niin kertokaa ihmeessä.