Lihansyöjä sittenkin

Geelimäisiä tai mahdollisimman kosteita ruokia suosiva kattimme yllätti meikäläisen taas. Hyssen taloon tullessa reilut kuukausi sitten, yritin tarjota sille naudan palapaistia. Ei kelvannut. Sitten jauhoin lihan yleiskoneella jauheeksi. Ei kelvannut. Ei siis edes maistanut lihaa.

Anoppilassa taannoin vieraillessa Hysselle tarjottiin oikein spesiaaliannosta naudanlihaa. Rotaksi kutsuttu annos oli muistaakseni riiputtamatonta naudanlihaa. Eikä kelvannut sekään.

Huonosta menestyksestä huolimatta pakastin kuitenkin koko oman eräni nautaa pieninä annoksia. Eilen sitten sulatin pussillisen testijauhelihaa pois tilaa pakkasesta viemästä ja tuuppasin sen illalla kissalle kulhoon varsinaisen märkäruokaerän jälkeen. Ja mikä yllätys, kattihan rupesi mässyttämään lihaa antaumuksella! Nimenomaan mässyttämään, ilmeisesti pakkasesta tulleen jauhelihan koostumus oli aika tarttuvaa, mutta ah silti niin maukasta.

Että on se sittenkin omistajiinsa tullut ja lihansyöjä.