Kylpypäivä

Ajattelimme, että koska Hysse oli osoittanut sitkeästi jo useamman päivän ajan kiinnostusta lavuaariin sekä juoksevaan veteen, kylvetys olisi helppo keikka.

Olimme väärässä.

Katti tuli uskollisesti perässä kylppäriin ja lämpimän veden liruttelu turkille vielä meni joten kuten, mutta show alkoi kun shampoo tuli esiin, puhumattakaan loppusuihkuttelusta. Onneksi olin kylvettäjän rooliini pukeutunut capreihin ja t-paitaan, koska olisi ollut kovin ikävää jos katti olisi kiivennyt paljasta ihoa pitkin, reidestä selkään ja sieltä olkapäälle. Niin oli Hyssen mielestä ankara kidutus että oli valmis tarkistamaan pääsisikö yläkautta pois! No, ei päässyt. Shampootettu ja huutava kissa oli pakko suihkuttaa puhtaaksi ja kuivata ennen kylppäristä ulos pääsyä.

Kyllähän tuo nyt on ihana yrteille tuoksuva katti, mutta oli se silti muuten viimeinen kerta kun Hysseä pakotetaan kylpyyn. Tai ainakin pitää olla todella pätevä syy jos näin pitää toiste tehdä.

kylvyn_jalkeen