Instagram, tapaamme jälleen

Tein pitkän tauon jälkeen paluun Instagramiin. Kävin vilkuilemassa toplistoja ja tsekkaamassa, mikä porukkaa kiinnostaa. Suomen toplistan perusteella näyttää siltä, että kiinnostavinta ikinä ovat bileräppärit, fitnessmimmit ja lifestylebloggaajat/-instaajat/-vloggaajat.

Blogipuolella näyttää samalta. Ennen Blogilistan kuolemaa kävin katsomassa, mikä vetää. Lifestyle, muoti ja ruoka. Top kahteenkymppiin ei ollut asiaa millään muulla kuin näillä.

Eikö porukkaa enää kiinnosta asiat? Jos kaikki on kädenlämpöistä, särmätöntä ja hankalat jutut on siivottu maton alle, niin koko maailma alkaa näyttää Sebun ja Annan blogipostaukselta. Kaikki on fantsua, mutta mihinkään ei oteta kantaa tai mietitä kahta lausetta pitempään. Tuolle on paikkansa, mutta eikö jonkin muunkin soisi menevän porukalle läpi?

Minä haluan maisema- ja kissakuvieni väliin vähän säröäkin. Täytyy saada vähän päreilyä ja urpoilua. Jos jotain saisi hauskuutettua. Saisi vaikka tehtyä pari oivallusta. Kuvissa olisi enemmän elähtäneitä keski-ikäisiä miehiä. Enemmän tekemistä, vähemmän poseeraamista. En halua selfietikkua, vaan haluan virheitä.

Kokispullosta saa raketin, kun 2-pack hajoaa.

A photo posted by Henry Lehto (@hlehto) on

Suomen kesä.

A photo posted by Henry Lehto (@hlehto) on

Juhannus Talissa #discgolf #tali #talintallaajat

A video posted by Henry Lehto (@hlehto) on