• Blogisisko

  Minulla on tuo sana rekisteröitynä. Muut blogisiskot ovat huijareita:
  http://blogisisko.wordpress.com/

 • Anna Amnell

   Ole hyvä ja poista asiaton viesti. Blogisisko ® /Anna Amnell

 •  Mihin asiattomaan viestiin viittaat, ja millä tavalla se viesti on asiaton?

 • Pingback: Nimimerkin rekisteröimisen järjettömyydestä (tapaus Blogisisko) | s1t.net()

 • Veikkaus: tuohon nimimerkin ”Blogisisko” kommenttiin, koska se viittaa samannimiseen blogiosoitteeseen, joka on sittemmin poistettu. Onko veikkaukseni oikea, vai viittaatko tähän postaukseen vai mihin? (Sanoisit suoraan, niin ei tarvitsisi arvailla.)

 • Tässä vaiheessa lienee viisi kuukautta myöhemmin turvallista todeta, ettei kirjoittajaa kiinostanut ”poista jotain tavaraa, jota en halua eritellä” -kommenttia enempää asia, mutta (R) kyllä muisti merkitä.