Päivän avautuminen: ”Please don’t print this email unless you really need to”

Kannatan luonnonsuojelua. Vaikka olen luonnon suojelemisen puolella, en pysty sietämään sellaista hihhulointia, jolla ei ole minkäänlaista merkitystä ja joka vie uskottavuutta todelliselta luonnonsuojelulta.

Yllättävän monet fiksutkin ihmiset ovat lisänneet signatureensa tämän:

No hyvänen aika, onpa ekoystävällistä, että ihan emaileja ei printattaisi ilman mitään järkevää syytä?

Kuka printtaa emaileja muutenkaan? Jos joku urpo todellakin printtaa emaileja silloin, kun ei ole mitään hyvää syytä, miten uskot sen urpon reagoivan siihen, että häntä käskytetään olemaan printtaamatta? Sen lisäksi, että siinä menee paperia, siinä menee aikaa, värijauhetta ja toneria.

Myös TechCrunchissa taannoin avauduttiin aiheesta.

Koska olen luonnonsuojelija, toivon, ettet kaada jäteöljyä viemäriin lukiessasi tätä postausta.