Loistava kampanja!

Törmäsin Sean Traviksen senaattivaalikampanjaan taannoin Diggin kautta. Hänellä vaikutti olevan kunnianhimoinen tavoite saada netistä 3000 lahjoittajaa kampanjalleen, vaikka oli aiemmin aivan tuntematon.

Miten hankkia rahoittajia? Olisiko mitään, jos tekisi hassun sarjakuvan, joka kertoisi, mitä ehdokkaalla on oikeasti sanottavana?

Näemmä olisi. Sitten viime näkemän, rahoitus oli saatu kasaan.

Koskettavaa. Tämä on se Internet, jonka minä tunnen.

via Hirvinen

  • Jep, erityisen kaunista tuosta tekee tosiaan se, että aiempi lahjoittajaennätys ylittyi viisinkertaisesti puoleentoista vuorokauteen ja lahjoituksia sateli reippaasti vielä senkin jälkeen. Laskuri on näemmä otettu pois, mutta tuli niitä ainakin yli 5000 ensimmäisen muutaman vuorokauden aikana.

  • Jep, erityisen kaunista tuosta tekee tosiaan se, että aiempi lahjoittajaennätys ylittyi viisinkertaisesti puoleentoista vuorokauteen ja lahjoituksia sateli reippaasti vielä senkin jälkeen. Laskuri on näemmä otettu pois, mutta tuli niitä ainakin yli 5000 ensimmäisen muutaman vuorokauden aikana.