Tapaus Nuevo Latino ottaa uuden, yllättävän käänteen

Hesari kirjoittaa edellisessä postauksessani mainittuun Nuevo Latino -juttuun todella erikoisen jatkojutun, jossa Nuevo Latinon ravintolapäällikkö ”kiistää miehensä lähettäneen sähköpostia Eerolalle tai soittaneen tämän vaimon työpaikalle.”

Eerolan mukaan tuo on hieman hassua, koska ravintolapäällikkö itse soitti neljä kertaa kolmelle eri ihmiselle vaimon työpaikalle.

Kannattaa huomata, että Digitodayn artikkelissa ravintolapäällikön mies itse on vahvistanut yhteydenotot:

”Ravintola Nuevo Latinossa ollaan tuohtuneita, niin tuohtuneita, että Eerolaa on uhkailtu lakimiehillä ja Eerolan perulaisen vaimon työpaikkaan, Perun suurlähetystöön on soitettu. Eerola kertoo tästä omilla sivuillaan, ja Pertti Cestoni vahvistaa sen puhelimitse.”

Eikö ravintolan pikkuhiljaa kannattaisi niellä ylpeytensä eikä heittää enää lisää vettä myllyyn? Jos lisää sörkitään, kansa netissä nostaa vielä isomman äläkän.