Rakkausloma

Tommy Tabermann on lehdistön suureksi riemuksi ehdottanut rakkauslomaa. Jopa kansainvälinen media on ottanut asian esille.

Kukaan ei uskaltanut mainita, että tässä ei ole minkäänlaista pointtia. Valtio ei pysty määräämään, mihin kansalaiset lomansa käyttävät. Voin paljastaa, etten hiihtolomallani hirveästi hiihdellyt. Minusta on itse asiassa jopa törkeän holhoavaa ja ylimielistä valtion toimesta ehdottaa, mihin lomansa käyttää.

Mitä tämä ehdotettu loma oikein toisi lisää, mitä nykyisen lain mukainen talviloma ei tarjoa?

Jos halutaan ehdottaa, että pitäisi olla kansalaisilla enemmän lomaa, niin siitä vaan, mutta miksi se pitää verhota korulauseisiin? Siksikö, että vastustajat voisi leimata rakkauden vihaajiksi ja kyynikoiksi? Tästähän tulee ihan hiljattainen sensuurikeskustelu mieleen.